Persmededeling

reBuy verlengt de garantie op refurbished producten naar drie jaar

Berlijn, 20 maart 2018

reBuy verlengt de garantie op refurbished producten naar drie jaar Na een paar weken geleden een fondsenwerving van 21 miljoen euro aangekondigd te hebben, biedt de onlinesite voor de aankoop en verkoop van gereviseerde elektronische producten haar klanten nu drie jaar garantie.

reBuy, de onlinesite voor de aankoop en verkoop van gereviseerde elektronische producten, verlengt de garantie op de refurbished toestellen tot 36 maanden in plaats van 18 maanden.

Altijd drie jaar lang gratis garantie reBuy garandeert de volledige werking van alle apparatuur. De duur van de garantie is verdubbeld, zodat de consument drie jaar wordt beschermd tegen mogelijke defecten. De terugkoopgarantie is van toepassing op alle technische fouten die niet door de eigenaar zelf zijn veroorzaakt, zoals oververhitting van het apparaat of softwarefouten. In dit geval garandeert reBuy gratis retournering van het product en een reparatie of volledige terugbetaling.

Annuleringsperiode van 21 dagen Naast het verdubbelen van deze garantieverlenging blijven de algemene verkoopvoorwaarden ongewijzigd: reBuy biedt haar klanten ook een intrekkingsperiode van 21 dagen. Dus als hij van gedachten verandert of niet tevreden is met het product, kan de gebruiker het binnen deze termijn gratis retour zenden en daarmee het volledige aankoopbedrag terugbetaald krijgen.

In het logistieke centrum van reBuy worden elke dag meer dan 100.000 items verkocht en eenzelfde aantal wordt ontvangen. Sinds de lancering van reBuy in 2016 in Nederland heeft het bedrijf meer dan 10.000 producten in het land gekocht en meer dan 2 miljoen euro aan zijn Nederlandse gebruikers uitbetaald.